19.06.2019

Mors mentale helbredsproblemer hænger sammen med en forøget risiko hos unge i alderen 16-19 år for senere at blive udsatte, selv at udvikle mentale problemer og for at begå kriminalitet. Det viser et nyt studie fra ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed.

17.06.2019

ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed afholder en reception og debat i anledning af udgivelsen af den danske udgave af Hilary Cottams nye bog: Radikal hjælp - hvordan vi genopbygger indbyrdes relationer og revolutionerer velfærdsstaten.

nyhed
21.04.2019

I en ny analyse viser ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed, at den tidlige jobrettede integrationsindsats til flygtninge øger beskæftigelsen for mænd, men ikke for kvinder.

22.03.2019

Et nyt studie fra ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed afdækker starthjælpens konsekvenser for indkomster, beskæftigelse, kriminalitet og uddannelse.

04.02.2019

Mere end hver tredje tyrkiske indvandrer lever i relativ fattigdom i både Danmark og Tyskland, og selvom det er mange år siden indvandringen startede, så er andelen ikke blevet mindre – i Danmark snarere tværtimod.

Vi leverer uafhængig og upartisk forskning og innovative løsninger til samfundsmæssige udfordringer
04.02.2019

Hvordan var dyrlæger med til at nedbringe mordraten med 40% i Europas mest voldsramte by? Og hvordan balancerer man mellem systematisk dataindsamling og modet til at følge sin intuition?

nyhed
14.01.2019

Ny forskning viser, at børns alder ved skolestart har konsekvenser for mødres beskæftigelse, forældres parforhold og ældre søskendes eksamenskarakterer.

Følg os på @RockwoolFonden