Premium
Efter 32 år som direktør for Datacon Enterprise Solutions stopper Jan Misser som direktør og går på pension. Det sker i forbindelse med Danoffices overtagelse af selskabet,
Kl. 13:04
Artikel teaser billede
Arbejder du med teams, der er større end tre-fem personer? Mit gæt er, at hverken du eller dine kolleger yder optimalt

Kl. 11:38

Artikel teaser billede
Her er Nordens nye it-gigant med 30.000 ansatte: Evry og Tieto i kæmpe fusion til 10 milliarder

Kl. 10:45

Artikel teaser billede Premium
Christian transformerer det globale systemlandskab for en af landets største virksomheder: Sådan beslutter han om pengene skal bruges på sydkoreansk ERP eller sydafrikansk hjemmeside

Kl. 09:59

Artikel teaser billede 1
De dygtiges succes hviler (som altid) på medarbejderne og deres kompetencer

Kl. 09:00

Artikel teaser billede 1
Google tvinger stort skifte igennem: Alle Android-telefoner skal kunne bruge sms’ens afløser

Kl. 08:44

Artikel teaser billede 2
Amazon mister grebet om den amerikanske nethandel. 'De sparker vores røv,' siger Bezos

Kl. 07:51

Artikel teaser billede
Morgen-briefing: TDC indgår nyt fiber-samarbejde / Boom i e-handel skaber nye milliardinvesteringer / Storinvestor i Power i strid modvind: Kritiseres for løvedrab / Elon Musk hævder at han sletter sin Twitter-konto

Kl. 06:40

Artikel teaser billede Premium
It-fejl hos politiet kan have givet forkerte domme gennem syv år

17. juni 2019 kl. 20.17

Artikel teaser billede
Google topchef: Youtube er blevet for stort til at overvåge

17. juni 2019 kl. 17.26

Artikel teaser billede
Huawei bliver ramt langt hårdere end forventet af USA's sanktioner: Tab kan lande på knap 200 milliarder kroner

17. juni 2019 kl. 16.48

Artikel teaser billede Premium
Kombit indleder forhandlinger om Skoleintra efter pludselig udskydelse af Aula

17. juni 2019 kl. 15.23

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hack Day 2019

Hackerne er altid et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen. På Hack Day 2019 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb.

26. juni 2019 | Læs mere


Få succes med sourcing

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Datadrevet forretning 2019: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

28. august 2019 | Læs mere

Premium
Christian transformerer det globale systemlandskab for en af landets største virksomheder: Sådan beslutter han om pengene skal bruges på sydkoreansk ERP eller sydafrikansk hjemmeside
Interview: Danske Demant er med CIO Christian Pedersen i spidsen ved at ændre koncernens globale it-landskab radikalt. Men transformationen tager tid, når koncernen samtidigt vokser markant. "Den største udfordring har været at få styr på prioriteterne på tværs af de mange brands og lande. Hvor skal vi bruge pengene?," lyder det. Læs hvordan han har grebet opgaven an.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.